Re: POTŘEBUJETE POMOC?
Ahoj chtel bych se zeptat proč se mi seká hra když dám do hry jinou mapu ... Předem dík Doktor.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 151 152 153
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj chtel bych se zeptat proč se mi seká hra když dám do hry jinou mapu ... Předem dík Doktor.
tak sem to vzal programem na čištění počítače "C CLEANER" a v poho ,teď hraju i na mapách co jsem dřív ani nespustil,hraju K farm,a vše funguje,ale jakmile něco koupím, nebo prodám(myslím stroj),tak se to po chvíly začne znovu sekat ale fest,tak to znovu smažu C cleanerem,je to stále stejná složka:system 32/wbem/logs,a hra jede zase vklidu dál.Myslím si že tento problém dělá starosti většině hráčům,kterým se seká hra i při výkonném počítači.
pozn. :když tak, vypnout antivir před hrou!
C Cleaner: stáhnete na: http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
je to v češtině i s návodem a zadarmo.
Tady je moje nastavení C Cleaneru zaškrtl sem ti tu složku, která maže log : http://picturepush.com/public/5485855
složka log je i v my games LS11 taky ji mažu a ničemu to nevadí.
Ahojky potřebuji poradit jak to mám udělat abych si mohl v GE udělat třeba písek kde potřebuju.Vím že to nějak musím změnit v map01 beachSand weight,ale když si to domaluju tak se mi v GE potom neoběví
Ahoj mám menší problem,ale vzhledem k tomu ze uz tu dlouho nikdo nebyl tak se asi nic nedozvim,ale to je fuk prejdeme k veci.
Mám problem s volantem u traktorů claas xerion,kdyz chci jet tak to nejde,lze jen zatacet ale nejde jet do predu ani do zadu,nevite jak to zprovoznit?
V LS 2011 to jde ale v LS09 nejde ani za boha,prosim poradte mi.
Pokud mozno odepisujte na mail: michal.shearly@seznam.cz
Ahoj mám tři dotazy:
1. K čemu je ve hře hnůj a tráva (sebraná vozem)?
2. Proč se mi TZS09 připojuje balíkovač a nahrabovač na levé přední kolo traktoru?
3. Stáhnul sem si na webu pack JD T670i a u obchodníka je mám v seznamu ale nejdou koupit ? neni to tim že jsou stroje nějak poškozený ?
Prosím odpovězte !!?
Můžete mi napsat na e-mail: jindikurbanek@seznam.cz
Naposledy upravil: jindra11 (2011-07-19 10:33:29)
jak tak koukám tak forum už asi moc nefunguje
Příspěvky [ 1,521 až 1,527 z 1,527 ]
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Partneři: Vlastní diskuzní fórum; praha zoo; povinné ručení; Registrace domény; hosting Stable.cz; facebook registrace; snehove frezy; nabytek ikea; Skoda YETI; rychlý prachy;