1,521

Re: POTŘEBUJETE POMOC?

Ahoj chtel bych se zeptat proč se mi seká hra když  dám do hry jinou mapu ... Předem dík Doktor.

1,522

DOktor57 napsal:

Ahoj chtel bych se zeptat proč se mi seká hra když  dám do hry jinou mapu ... Předem dík Doktor.

tak sem to vzal programem na čištění počítače "C CLEANER" a v poho ,teď hraju i na mapách co jsem dřív ani nespustil,hraju K farm,a vše funguje,ale jakmile něco koupím, nebo prodám(myslím stroj),tak se to po chvíly začne znovu sekat ale fest,tak to znovu smažu C cleanerem,je to stále stejná složka:system 32/wbem/logs,a hra jede zase vklidu dál.Myslím si že tento problém dělá starosti většině hráčům,kterým se seká hra i při výkonném počítači.
pozn. :když tak, vypnout antivir před hrou!

C Cleaner: stáhnete na: http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
je to v češtině i s návodem a zadarmo.

1,523

Tady je moje nastavení C Cleaneru zaškrtl sem ti tu složku, která maže log :   http://picturepush.com/public/5485855
složka log je i v my games LS11 taky ji mažu a ničemu to nevadí.

1,524

Ahojky potřebuji poradit jak to mám udělat abych si mohl v GE udělat třeba písek kde potřebuju.Vím že to nějak musím změnit v map01 beachSand weight,ale když si to domaluju tak se mi v GE potom neoběví

1,525

Ahoj mám menší problem,ale vzhledem k tomu ze uz tu dlouho nikdo nebyl tak se asi nic nedozvim,ale to je fuk prejdeme k veci.
Mám problem s volantem u traktorů claas xerion,kdyz chci jet tak to nejde,lze jen zatacet ale nejde jet do predu ani do zadu,nevite jak to zprovoznit?
V LS 2011 to jde ale v LS09 nejde ani za boha,prosim poradte mi.
Pokud mozno odepisujte na mail: michal.shearly@seznam.cz

1,526

Ahoj mám tři dotazy:
1. K čemu je ve hře hnůj a tráva (sebraná vozem)?
2. Proč se mi TZS09 připojuje balíkovač a nahrabovač na levé přední kolo traktoru?
3. Stáhnul sem si na webu pack JD T670i a u obchodníka je mám v seznamu ale nejdou koupit ? neni to tim že jsou stroje nějak poškozený ?

Prosím odpovězte !!?

Můžete mi napsat na e-mail: jindikurbanek@seznam.cz

Naposledy upravil: jindra11 (2011-07-19 10:33:29)

1,527

jak tak koukám tak forum už asi moc nefunguje