Téma: POTŘEBUJETE POMOC?
Sem můžete psát všechno s čím si nevíte rady.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Sem můžete psát všechno s čím si nevíte rady.
Hezký Forum, tak ho zkusím hned využít: Nevíš poč balíky z lisu Krone BigPack 1290 po uložení hry a opětovném spuštění zmizí z pole? Když lisuju Fendťáckým lisem, tak po načtení hry jsou balíky na svém místě. Když lisuju s Kronem, tak jsou fuč. Taky se chovají divně když stohuju s Arcusinem. Normálně se rozletí. Z toho Fendta pěkně drží. Je to zvláštní. Jo a co je vylepšeného na tom Arcusinu v. 2 krom toho že mi nejdou sbírat balíky
Některé lisy nefungují správně ale není to jen tim třeba mapy, některé stroje s nimy nejsou kompatibilní prostě nespolupracují tento problém se řešil hlavně v LS2008, tady vliv nejni už tak velký ale pořád tady je. Potom eště existuje patch který by to měl opravit.
prosim poradtemi ja jsem dal do hry překladací vuz a on mne zpusobuje vypadky hry a ja nevim jak a kde ho mam odstranit dik predem
tady znovu struna ten prekladaci vuz jsem tam dal pres exe
TO STRUNA:otevřeš si C:\Documents and Settings\tvoje jmeno\Dokumenty\My Games\FarmingSimulator2009\mods a v tech modech najdes zazipovanej soubor toho vozu a ten vymazes, pak by ti to nemelo padat.kdyby to nefungovalo tak napis, zdar.
Jak se dá stáhnout ten pluh Lemken 4 radlice? Ten odkaz mě hodí někam kde nevím.
nevíte proč jsou některé stroje které si dám do hry skoro celé bílé??? Nejvíce bych potřeboval vyřešit John Deere 2266 Extra... ale je jich ješte celá kupa
Jde nějak naplnit nějakou sečku tím vakem? Zkoušel jsem plnit toho John Deera a nic. Takhle je ten vak na nic.
Jde nějak naplnit nějakou sečku tím vakem? Zkoušel jsem plnit toho John Deera a nic. Takhle je ten vak na nic.
Jo fungují jde s nimi plnit sečka amazone. Jd jsme ješte nezkoušel
Příspěvky [ 1 až 10 z 1,527 ]
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Partneři: povinné ručení | Skoda YETI | praha zoo | katalog nabytek | hosting Stable.cz | rychlý prachy | Diskuzní fórum zdarma | Registrace domény | facebook registrace | snehove frezy |