1

Téma: POTŘEBUJETE POMOC?

Sem můžete psát všechno s čím si nevíte rady.

(¯`*•.____Hl.ADMIN____.•*´¯)

2

Re: POTŘEBUJETE POMOC?

Hezký Forum, tak ho zkusím hned využít: Nevíš poč balíky z lisu Krone BigPack 1290 po uložení hry a opětovném spuštění zmizí z pole? Když lisuju Fendťáckým lisem, tak po načtení hry jsou balíky na svém místě. Když lisuju s Kronem, tak jsou fuč. Taky se chovají divně když stohuju s Arcusinem. Normálně se rozletí. Z toho Fendta pěkně drží. Je to zvláštní. Jo a co je vylepšeného na tom Arcusinu v. 2 krom toho že mi nejdou sbírat balíky

3

Některé lisy nefungují správně ale není to jen tim třeba mapy, některé stroje s nimy nejsou kompatibilní prostě nespolupracují tento problém se řešil hlavně v LS2008, tady vliv nejni už tak velký ale pořád tady je. Potom eště existuje patch který by to měl opravit.

(¯`*•.____Hl.ADMIN____.•*´¯)

4

prosim poradtemi ja jsem dal do hry překladací vuz a on mne zpusobuje vypadky hry a ja nevim jak a kde ho mam odstranit dik predem

5

tady znovu struna ten prekladaci vuz jsem tam dal pres exe

6

TO STRUNA:otevřeš si C:\Documents and Settings\tvoje jmeno\Dokumenty\My Games\FarmingSimulator2009\mods a v tech modech najdes zazipovanej soubor toho vozu a ten vymazes, pak by ti to nemelo padat.kdyby to nefungovalo tak napis, zdar.

7

Jak se dá stáhnout ten pluh Lemken 4 radlice? Ten odkaz mě hodí někam kde nevím.

8

nevíte proč jsou některé stroje které si dám do hry skoro celé bílé??? Nejvíce bych potřeboval vyřešit John Deere 2266 Extra... ale je jich ješte celá kupa

9

Jde nějak naplnit nějakou sečku tím vakem? Zkoušel jsem plnit toho John Deera a nic. Takhle je ten vak na nic.

10

Houďas napsal:

Jde nějak naplnit nějakou sečku tím vakem? Zkoušel jsem plnit toho John Deera a nic. Takhle je ten vak na nic.

Jo fungují jde s nimi plnit sečka amazone. Jd jsme ješte nezkoušel