Téma: stroje
čaute niektoré stroje sú v sekci 2009 ale aj 2011 to znamená že pôjdú aj v 2009 aj 2011? za odpoved diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
čaute niektoré stroje sú v sekci 2009 ale aj 2011 to znamená že pôjdú aj v 2009 aj 2011? za odpoved diky
ne stroje sou rozdeleny proto ze kazdy je pouzitelny jen v te hre ke ktere je pridelen takze stroje co jsou v ls09 jdou jen do ls09 a v ls11 do ls11...jinak nepujdou...
ale napríklad čo sú teraz tie zetory alebo aj smyk tak su v sekcií 2009 ale aj 2011
Zdravím.Prosím Vás o pomoc.Chtěl jsem si stáhnout tento secí stroj: Sola Tricombi By: xyzspain
Ten nefunkční odkaz na stažení je na těchto stránkach: http://zdbudiskovice.nolimit.cz/prislus
?offset=10
a píše mi to že soubor neexistuje mohli byste mi prosím poslat funkční odkaz kde by se ho dalo stáhnout?? Díky moc předem.
Tyka se to Traktor Simulator 2 - ( LS 2011 )
Můj email ( gmail ) je : tomas.jarco@gmail.com nebo mi prosím odpište zde.
Naposledy upravil: deltaecho (2011-06-17 10:58:39)
Příspěvky [ 4 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Partneři: rychlý prachy, povinné ručení, katalog nabytek, facebook com, praha zoo, Domény .cz, Skoda YETI, snehove frezy, Diskuzní fórum zdarma, hostováno na Stable.cz,