Téma: Patch tractor
Potřeboval bych poradit jak na pach tractor, aby mi třeba přijel traktor až k řezačce na pole.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Potřeboval bych poradit jak na pach tractor, aby mi třeba přijel traktor až k řezačce na pole.
ta řezačka k tomu misí být upravená jinak je mi líto...
Lukas16Lukas napsal:Potřeboval bych poradit jak na pach tractor, aby mi třeba přijel traktor až k řezačce na pole.
A ta řezačka se da stahnout na webu, nebo se musi upravyt zvlašť??
Archom napsal:Lukas16Lukas napsal:Potřeboval bych poradit jak na pach tractor, aby mi třeba přijel traktor až k řezačce na pole.
A ta řezačka se da stahnout na webu, nebo se musi upravyt zvlašť??
nekde by se dala sehnat ale i upravit
Příspěvky [ 4 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: snehove frezy; povinné ručení; praha zoo; hosting Stable.cz; Skoda YETI; rychlý prachy; Domény .cz; facebook com; Vlastní diskuzní fórum; katalog nabytek;