1

Téma: Landwirtschafts Simulator 2011 Info

Ted se pokusím vám LS 2011 osvětlit co nejpřesněji. Jak už se tady píše (níže) LS 2011 vyjde 18.10.2010. Už je dokonce k mání oficiální trailer video. Naprosto nečekaně se ve hře objeví stroje značky Deutz-Fahr ! Jsou to traktory a kombajny. Řezačka,nakladač a balíkovač (na kulaté) jsou od Krone. Ve videu se vůbec neobjevuje Fendt ani New Holland. Ale jsou tam vypsané stroje značek : Krone, Deutz-Fahr, Horsch, Pottinger a Vogel & Noot. Mimochodem tu poslední značku vůbec neznám. Většina ale zůstala dle očekávání tedy multiplayer a taky dobytek. Každá kráva se hýbe jinak a chodí volně po pastvě ! Čeká nás taky nový ostrov.
Plánované datum je tedy 18.10.2011. ALE může se ještě změnit.. Tot aktualní info o LS 2011.
HRA SE UŽ DÁ KOUPIT ZA 19.99 EURO !!

Official trainer : http://www.youtube.com/watch?v=MYg5Yics … embedded#!

Minimální požadavky na systém
•Microsoft Windows XP , Windows Vista nebo Windows 7
•AMD a Intel ( alespoň 2 GHz)
•Nvidia GeForce 6800 série , ATI Radeon X850 , S3 Chrome 430 GT grafická karta nebo lepší
( alespoň 256 MB VRAM )
•1 GB RAM
•1 GB místa na pevném disku
•Zvuková karta

Naposledy upravil: anycool25 (2010-09-03 17:03:38)

2

Re: Landwirtschafts Simulator 2011 Info

prosím tě, co je to třetí polovina ??????  Nějak tomu nerozumím !!!!!

3

jenda.klc napsal:

prosím tě, co je to třetí polovina ??????  Nějak tomu nerozumím !!!!!

myslel nekdy na podzim

By Archom The Baator

4

Sorry mělo tam být třetí čtrvtletí. (Říjen - Prosinec)

5

Ahoj.Třetí polovina to je taky dobře a je to podzim protože první je: Jaro druhé je Léto Třetí je Podzim a čtvrtý je Zima.A zvladně tu hru Grafika ATI Radeon HD 4600 Series   má 1 Gb RAM ?? - (stačí mi odhad)     

Prosím odpište mi.Díky.S pozdravem deltaecho

deltaecho

6

deltaecho napsal:

Ahoj.Třetí polovina to je taky dobře a je to podzim protože první je: Jaro druhé je Léto Třetí je Podzim a čtvrtý je Zima.A zvladně tu hru Grafika ATI Radeon HD 4600 Series   má 1 Gb RAM ?? - (stačí mi odhad)     

Prosím odpište mi.Díky.S pozdravem deltaecho

Odhad ? Já bych řekl že dostatečně. Na LS 09 jsou doporučeny 512ky. (ne fortschritt 512 big_smile) Tedy 512 MB. No a snad se nebude rovnat GTA 4 s brutálními požadavky. !

7

a odkud to víš že to vyjde? není to jen další kec?

Claas Lexion 580

8

A jak to že na oficiální stráce Giantsu nic není o ls10? No budu ti věřit že říkáš pravdu

Claas Lexion 580

9

Lexik_580 napsal:

A jak to že na oficiální stráce Giantsu nic není o ls10? No budu ti věřit že říkáš pravdu

Hmmmm : Nezapomen ze Giants je vydavatel. ASTRAGON je vyrobce ! A navíc Jak Giants tak Astragon mlčí o new LS.

10

a proč o tom mlčí? když vyjde tak budu moc štastnej

Claas Lexion 580