Téma: LS09 Gold Edition
Cusiiik. Prosim vas mate tady ke stahnuti ls 09 gold edition. Je to rozdelene na nekolik partu. Ale newite jak se to instaluje. Mne to doma nějak nešlo. Prosiiim o pomoc Thanky !!! ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Cusiiik. Prosim vas mate tady ke stahnuti ls 09 gold edition. Je to rozdelene na nekolik partu. Ale newite jak se to instaluje. Mne to doma nějak nešlo. Prosiiim o pomoc Thanky !!! ![]()
rozbalil si to a instaluj to cez deamon tools je lepsi alebo uz ked cez alcohol a mamo bi to fachcat
No tak jsem to ls09 gold edition naistaloval ale je to jenom ls09. Nemam tam zadne stroje z gold editiona. Jsou tam jen Fendy a lizardy a ty pottingery ale NIC VIC !! pomoc ![]()
No tak jsem to ls09 gold edition naistaloval ale je to jenom ls09. Nemam tam zadne stroje z gold editiona. Jsou tam jen Fendy a lizardy a ty pottingery ale NIC VIC !! pomoc
taaaaaaaaaaakze...
1. stani si tohle http://uloz.to/3573403/datagoldedition.rar
2. extrahuj to napr na plochu
3. prepis ve slozce s hrou (jedno jestli LS09 nebo traktor zetor) slozku data tou co si stahl a extrahoval
4. zapni hru
5. enjoy
tot k instalaci gold edition na LS09 nebo Traktor Zetor
Příspěvky [ 4 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: Skoda YETI | Domény .cz | povinné ručení | rychlý prachy | hostováno na Stable.cz | snehove frezy | praha zoo | Diskuzní fórum zdarma | katalog nabytek | facebook com |