1

Téma: nová mapa

kluci když tady máme to ZD Budíškovice, pojdte udělat nějakou pěknou českou mapu klasickýho jihočeskýho statku, rád bych třeba i pomohl, ale skoro to neumím, zvládám jen usazování budov

2

Re: nová mapa

hojte včeci? stahl sem si glenvar map 1.1. a nevím kde se sype obilí?? poradte mi nekdo pls. dik icq:372-449-087

3

to jo nějaka česká mapa by byla good ale ať to není nějaká rovná deska to je fuj nebo ty keře ktrrý oddělují pole to je taky fakt na chuja nejlepší by byla fakt nějaká taková mapa jihočeského statku ale podle skutečnosti aji to okolí myslím louky pole a tak aby byly podle skutečné předlohy třeba vybrat si jeden statek a vymodelovat ho aji jrho pozemky to by bylo fakt good

4

delam mapu...bude se jmenovat czech country, udelal sem tam ponacky jak sou u nas na morave...pekne deravy jak emental takze to skace az hruza smile dokoncena bude asi za mesic...doufam... kdo by ji chtel pak testnout tak se ozvete bud tady nebo na icq ci mailu ...obe je v mem profilu...

By Archom The Baator

5

jo jo já se hlásím, rád vyzkouším a když tak mohu poskytnout zase moji mapu, a ještě bych měl dotaz, kluci nevíte někdo jestli existuje nějakej fígl na to jak očistit mapu aby měla o něco méně MB, mám pocit, že když ji upravím neúměrně narůstají MB třeba i na 50MB a to tam toho zase tak moc nedám a mimo jiné i toho dost odmažu??? Poradí mi někdo prosím?????

6

lavzen napsal:

jo jo já se hlásím, rád vyzkouším a když tak mohu poskytnout zase moji mapu, a ještě bych měl dotaz, kluci nevíte někdo jestli existuje nějakej fígl na to jak očistit mapu aby měla o něco méně MB, mám pocit, že když ji upravím neúměrně narůstají MB třeba i na 50MB a to tam toho zase tak moc nedám a mimo jiné i toho dost odmažu??? Poradí mi někdo prosím?????

tak to bych taky rad vedel mam mapu neco za pulkou a ma 450! MB...

By Archom The Baator

7

Archom napsal:
lavzen napsal:

tak to bych taky rad vedel mam mapu neco za pulkou a ma 450! MB...

hele já mam taky malej problém pořád si dělám mapu,ale je to k ničemu když to chci uložit v tom editoru tak mi to hodí error prosím pomozte mi. dík za opověd
                                                                  mam skype:dominik4336(eragon:d:D)
                                                                               icq:kalmencz

Naposledy upravil: kalmencz (2010-04-23 09:42:35)

8

Čusík zemědělci taky přispívám troškou do mlýna tady dávám link na mojí první mapu snad se bude líbit,a moc mě nekamenujte,všechno je jednou porvé.
http://www.ulozto.cz/4778374/mapa-by-cechoslovakia.rar