1

Téma: JAKOU MAPU??

Nedoporučil by mi někdo nějakou Dobrou Mapu? Zkusil sem jich Hodně a nato abych si udělal svou Nemám zkušenosti hmm
Zkusil sem Alpen (ale to je taková,no nevím jak to popsat) Těť sem měl Big Polish Village ale Ta Měla Terén jen na 1 cestě která nikam nevedla sad .Mne se líbí mapy kde jsou lesní cestičky a je to hrbolaté a ne jenom nějaká rovná deska smile.Ale Hlavně se tam balíký Nesmí Odevzdávat na pás u toho ztratím nervy a LS týden nehraju big_smile.pole Tam nemusí být extrémně velká. prostě tak ideal. wink Takže to Shrnu:
Hodně polních Cestiček(hrbolatých wink)
Jáma na Balíky nebo něco podobného (ne pás nebo aspoň ať se to dobře na něj dává)
A Ať to není nějaká malá Zakrslá mapa wink

A kdyštak upozorněte že taková mapa není...
Ps. Kdyby se někdo do takové mapy chtěl vrhnout Tak Rád pomůžu...408456863 ICQ wink

Naposledy upravil: johng (2009-10-10 17:29:54)

2

Re: JAKOU MAPU??

johng napsal:

Nedoporučil by mi někdo nějakou Dobrou Mapu? Zkusil sem jich Hodně a nato abych si udělal svou Nemám zkušenosti hmm
Zkusil sem Alpen (ale to je taková,no nevím jak to popsat) Těť sem měl Big Polish Village ale Ta Měla Terén jen na 1 cestě která nikam nevedla sad .Mne se líbí mapy kde jsou lesní cestičky a je to hrbolaté a ne jenom nějaká rovná deska smile.Ale Hlavně se tam balíký Nesmí Odevzdávat na pás u toho ztratím nervy a LS týden nehraju big_smile.pole Tam nemusí být extrémně velká. prostě tak ideal. wink Takže to Shrnu:
Hodně polních Cestiček(hrbolatých wink)
Jáma na Balíky nebo něco podobného (ne pás nebo aspoň ať se to dobře na něj dává)
A Ať to není nějaká malá Zakrslá mapa wink

A kdyštak upozorněte že taková mapa není...
Ps. Kdyby se někdo do takové mapy chtěl vrhnout Tak Rád pomůžu...408456863 ICQ wink

to je muj sen mít takovou mapu ale jeste jsem ji nenašel hmmm

(¯`*•.____Moderátor____.•*´¯)  "Landwirtschafts Simulator 2009"

3

Nemá někdo v Plánu se do Takové mapy vrhnout?určitě bych pomohl wink

4

Ahoj chci se zeptat jakou vy používáte mapu,a jakou byste doporučili,díky za odpověd

5

hojte všeci. stahl sem si mapu glenvar map 1.1. a nevím kde se sype obilí. poradte mi nekdo pls. icq:372-449-087 dik moc

6

taky bych bral takovou mapu ale když zatím není tak aspoň napište jakou mapu hraje nejvíc lidí která je pro teďka nejlepší dikec

7

ja mám European Map

8

cauky mam prosbu jak si udelam diru na mape kde muzu sypat hnuj z kravina porad to skousim a porad mi to nejak nejde diky za odpoved

9

Mám mapu Zdunavek map,je perfektní,ale sehnat do toho stroje,a upravit si je, aby tu úrodu sklidily, to je dílo,je velká, je docela skromná na nároky grafiky,a je tam až moc plodin, třeba nevím proč v těchto končinách pěstovat třtinu a bavlnu, no ale budiš,jinak je to ráj zemědělce.jo, a pánové, prosím,nevíte, čím se sklízí taková "luzerne?"

10

oto napsal:

cauky mam prosbu jak si udelam diru na mape kde muzu sypat hnuj z kravina porad to skousim a porad mi to nejak nejde diky za odpoved

to je jednoduché,je nato mod  ,mód hnojení, koupíš bednu a dovezeš kam chceš.