Re: CHAT či POKEC
Zdravim potřeboval bych poradit mám plnící sečku a když seji tak jí mám za chvilku prázdnou.Jak se dá upravit rychlost setí?Děkuji předem
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim potřeboval bych poradit mám plnící sečku a když seji tak jí mám za chvilku prázdnou.Jak se dá upravit rychlost setí?Děkuji předem
Příspěvky [ 81 až 81 z 81 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: katalog nabytek, facebook registrace, Diskuzní fórum zdarma, praha zoo, hosting Stable.cz, Skoda YETI, povinné ručení, snehove frezy, Registrace domény, rychlý prachy,