1

Téma: NÁVOD JAK PRACOVAT v Giants Editor pro ls09

http://www.ulozto.cz/2488456/jak-pracov … -ls069.rar

(¯`*•.____Moderátor____.•*´¯)  "Landwirtschafts Simulator 2009"

2

Re: NÁVOD JAK PRACOVAT v Giants Editor pro ls09

jeto bohužel anglicky rad kdybyto balo v češtine a taky sem skoušel upravit kombajnu kolik se doněho vejde ale nějak mito nešlo chtělobyto podrobněji

3

kik napsal:

jeto bohužel anglicky rad kdybyto balo v češtine a taky sem skoušel upravit kombajnu kolik se doněho vejde ale nějak mito nešlo chtělobyto podrobněji

Ahoj to musíš upravit v textovím dokumentu v zipu v složce mods kde máš tem kombajn.Tady máš můj skype tak písni petras605

hele lidi prosím jak zasázím plodinu do mapy prosím.
na stránkách jsou návody ale mě to nejde jenom povláčet jinak nic

5

traktor zetor simulator napsal:

hele lidi prosím jak zasázím plodinu do mapy prosím.
na stránkách jsou návody ale mě to nejde jenom povláčet jinak nic

Ahoj tak mi napiš na skype

hele nešlo by to na icq nebo na email????????,

Naposledy upravil: traktor zetor simulator (2010-05-08 06:45:38)

7

Ahoj kolegové, může mi někdo říct, proč mi z horní lišty zmizela tlačítka pro úpravu terénu a plodin, a co s tím. Takový editor mi je tím pádem k ničemu. Předem díky.

8

staryno napsal:

Ahoj kolegové, může mi někdo říct, proč mi z horní lišty zmizela tlačítka pro úpravu terénu a plodin, a co s tím. Takový editor mi je tím pádem k ničemu. Předem díky.

heled zkousel jsem vsechno mozny ale jediny co pomuze je reinstall smile

By Archom The Baator

9

Archom napsal:
staryno napsal:

heled zkousel jsem vsechno mozny ale jediny co pomuze je reinstall smile

Odinstaloval jsem, stáhnul znova, nainstaloval, a nic, stále stejný.

10

Ahoj, potřebovala bych poradit. Manžel je zažraným hráčem:-) a já mu dělám různé úpravy ve hře:-) Ale teď jsme narazili na takový zádrhel a bohužel si s tím nedokážu poradit. V GE jsem upravovala jakési stroje - jeden secí a jeden na přípravu půdy S editorem moc pracovat neumím, ale snažím se a nějak se povedlo. Ale po koupi a potom práci na poli se chová, jako bych s ním žádné úpravy nedělala. Tj. stroj je užší, ale přitom seje (orá) v původní šířce, jakokdyby sel dejmetomu metr navíc na každé straně. A u rozšířeného stroje podobně. Nevím, jestli se to dá upravit ještě v editoru nebo v  pomocných dokumentech (xml).
Dokázali byste mi někdo s tím poradit?
Moc děkuju předem:-)
Hanka

Tak s editorem už jsem si nakonec po konzultaci s Petrem odsud poradila:-) Pokud by to ještě někoho zajímalo, tak vpodstatě stačí po rozšíření v editoru upravit šířku a ještě některé další parametry (vpodstatě jenom myší přesunout ty šipky na konec prodlouženého stroje), pokud by to někoho zajímalo, tak potom vložím obrázek.

Naposledy upravil: milhaus (2010-07-27 20:45:02)