Téma: NÁVOD JAK PRACOVAT v Giants Editor pro ls09
http://www.ulozto.cz/2488456/jak-pracov -ls069.rar
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
http://www.ulozto.cz/2488456/jak-pracov -ls069.rar
jeto bohužel anglicky rad kdybyto balo v češtine a taky sem skoušel upravit kombajnu kolik se doněho vejde ale nějak mito nešlo chtělobyto podrobněji
jeto bohužel anglicky rad kdybyto balo v češtine a taky sem skoušel upravit kombajnu kolik se doněho vejde ale nějak mito nešlo chtělobyto podrobněji
Ahoj to musíš upravit v textovím dokumentu v zipu v složce mods kde máš tem kombajn.Tady máš můj skype tak písni petras605
hele lidi prosím jak zasázím plodinu do mapy prosím.
na stránkách jsou návody ale mě to nejde jenom povláčet jinak nic
hele lidi prosím jak zasázím plodinu do mapy prosím.
na stránkách jsou návody ale mě to nejde jenom povláčet jinak nic
Ahoj tak mi napiš na skype
hele nešlo by to na icq nebo na email????????,
Naposledy upravil: traktor zetor simulator (2010-05-08 06:45:38)
Ahoj kolegové, může mi někdo říct, proč mi z horní lišty zmizela tlačítka pro úpravu terénu a plodin, a co s tím. Takový editor mi je tím pádem k ničemu. Předem díky.
Ahoj kolegové, může mi někdo říct, proč mi z horní lišty zmizela tlačítka pro úpravu terénu a plodin, a co s tím. Takový editor mi je tím pádem k ničemu. Předem díky.
heled zkousel jsem vsechno mozny ale jediny co pomuze je reinstall ![]()
staryno napsal:Ahoj kolegové, může mi někdo říct, proč mi z horní lišty zmizela tlačítka pro úpravu terénu a plodin, a co s tím. Takový editor mi je tím pádem k ničemu. Předem díky.
heled zkousel jsem vsechno mozny ale jediny co pomuze je reinstall
Odinstaloval jsem, stáhnul znova, nainstaloval, a nic, stále stejný.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Manžel je zažraným hráčem:-) a já mu dělám různé úpravy ve hře:-) Ale teď jsme narazili na takový zádrhel a bohužel si s tím nedokážu poradit. V GE jsem upravovala jakési stroje - jeden secí a jeden na přípravu půdy S editorem moc pracovat neumím, ale snažím se a nějak se povedlo. Ale po koupi a potom práci na poli se chová, jako bych s ním žádné úpravy nedělala. Tj. stroj je užší, ale přitom seje (orá) v původní šířce, jakokdyby sel dejmetomu metr navíc na každé straně. A u rozšířeného stroje podobně. Nevím, jestli se to dá upravit ještě v editoru nebo v pomocných dokumentech (xml).
Dokázali byste mi někdo s tím poradit?
Moc děkuju předem:-)
Hanka
Tak s editorem už jsem si nakonec po konzultaci s Petrem odsud poradila:-) Pokud by to ještě někoho zajímalo, tak vpodstatě stačí po rozšíření v editoru upravit šířku a ještě některé další parametry (vpodstatě jenom myší přesunout ty šipky na konec prodlouženého stroje), pokud by to někoho zajímalo, tak potom vložím obrázek.
Naposledy upravil: milhaus (2010-07-27 20:45:02)
Příspěvky [ 10 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: Diskuzní fórum zdarma; snehove frezy; katalog nabytek; rychlý prachy; Registrace domény; povinné ručení; praha zoo; facebook registrace; Skoda YETI; hosting Stable.cz;